Játék

Nyári Nyereményeső 2016 – Nyereményeső ellen nincs esernyő!

 

A játék lényege, hogy a nyár folyamán minden hétköznap nyerhetnek a hallgatók a napi kérdés helyes megválaszolásával. A térség, játékban résztvevő szolgáltatói egy héten keresztül ajánlanak fel tárgyi vagy szolgáltatás jellegű ajándékokat. A nyertesek a felajánlások mellett Tisza-tó Rádiós ajándékcsomagot is átvehetnek a rádió szerkesztőségében. Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy minden nyertes keressen fel minket, igazolva személyazonosságát a nyeremény átvételekor.

 

A játék során minden hónap végén kisorsolunk a hónapban legalább egy helyes választ beküldők között egy fődíjat, amely a játék promóciós spotjában hangzik el naponta több alkalommal is. A havi fődíj nyertesével felvesszük a kapcsolatot és egy megfelelő időpontban a nyeremény felajánlójával együtt átadásra kerül a fődíj. Erről az eseményről felvétel készül (foto).

 

A nyeremények NEM ruházhatók át másra.

 

A helyes megfejtéseket a Tisza-tó Rádió elérhetőségein keresztül juttathatja el szerkesztőségünkhöz. Amennyiben az SMS/Viber számunkat választja, kérjük, küldje el az üzenetben a teljes nevét is.

 

További kérdésekkel a játékkal kapcsolatban, keressen minket a facebook.com/tiszatoradio oldalon keresztül.